pCloud er spækket med funktioner, har et meget godt ry og tilbyder sikre værktøjer af høj kvalitet til attraktive priser sammenlignet med konkurrenterne… Vores mening om pCloud er, at det overordnet set er den bedste online lagerløsning for de fleste brugere.

Men hvorfor vælge pCloud frem for konkurrenterne? Hvordan kan du få mest muligt ud af det? Svarene finder du nedenfor.

Oplev pCloud

Prøv pCloud med 15 GB gratis

Logo de pCloud
★★★★★

FORDELE

  • Ufejlbarlig sikkerhed
  • Valg af service og data hostet i Europa (Schweiz) eller USA
  • Personlig kryptering, der kan konfigureres
  • 10-dages pengene-tilbage-garanti
  • Forskellige lagerkapaciteter: 500 GB, 2 TB eller 10 TB
  • Gratis 10 GB lagerplads
  • Meget økonomiske livstidspakker (engangsbetaling)

ULEMPER

  • PCloud Crypto personlig kryptering fås mod ekstra betaling
  • Samarbejdsværktøjer, der skal forbedres
Avis pCloud

Online filhåndtering

pCloud indeholder alle de klassiske funktioner til filsynkronisering, som man forventer af en cloud storage-tjeneste.

I modsætning til andre tjenester har pCloud ingen begrænsning på størrelsen af de filer, der gemmes. Så det er fuldt ud muligt at synkronisere din samling af multimediefiler (f.eks. HD-film).

Andre meget nyttige funktioner såsom en papirkurv og en historik over versionerne af dine filer er integreret i alle konti.

Anvendelsen af WebDAV-standarden er et stort plus. Det sikrer kompatibilitet med alle eksterne værktøjer, der også understøtter WebDAV. WebDAV er en af de nyttige funktioner til online lagring.

Placering af lagringsservere

Med pCloud kan du vælge placeringen af de dataservere, som du overlader dine data til.

Du kan vælge at gemme dine filer i EU (Luxembourg) eller i USA. Du træffer dette valg, når du opretter din pCloud-konto.

Det er en stor fordel, især for europæiske virksomheder eller enkeltpersoner, der ikke ønsker, at deres data skal forlade europæisk jord.

Papirkurv

pCloud indeholder en papirkurv-funktion til gendannelse af dine slettede filer.

Hvor længe dine filer er tilgængelige, afhænger af, hvilken type pCloud-pakke du bruger. For en gratis konto er tilgængelighedsperioden 15 dage. Dette øges til 30 dage for alle betalte konti.

Versioner og filhistorik

pCloud sikkerhedskopierer successive versioner af dine filer i en bestemt periode. Denne funktion er vigtig, når du gemmer arbejdsdokumenter. Den giver dig mulighed for at se en historik over dine filer og gendanne gamle versioner i tilfælde af et problem eller datakorruption.

I lighed med papirkurven gemmes versioner i 15 dage for gratis konti og 30 dage for betalingskonti.

pCloud Drive: et virtuelt drev, der ikke optager plads på din harddisk

pCloud tilbyder en funktion, der hedder pCloud Drive. Det er en virtuel mappe på din computer.

Med en virtuel mappe som denne er dine filer tilgængelige uden at være gemt på din computer. Data downloades direkte fra skyen, når du har brug for dem.

Den store fordel ved denne type virtuelle mappe er, at den ikke optager plads på din harddisk! Det er fantastisk, især hvis du har meget online lagerplads. Det sparer en enorm mængde plads på harddisken.

Du har dog brug for en internetforbindelse for at få det til at fungere. Adgangen til filer er også langsommere, end hvis filerne var gemt lokalt på din harddisk.

Generel brugerflade og brugervenlighed

PCloud-grænsefladerne tilbyder også en række søgefunktioner efter filnavn eller mappe og et filter efter filformat.

Platforme og applikationer

pCloud til Windows, Mac, Linux, Android og iOS

pCloud tilbyder applikationer til de vigtigste platforme: Windows, MacOS og Linux til computere, og Android og iOS til mobile enheder. Den indsats, der er gjort for at udvikle en specifik applikation til Linux, vil uden tvivl blive værdsat af de berørte brugere.

Den browserbaserede webapplikation er elegant og omfattende. Alle applikationerne er nemme at bruge og intuitive. I praksis vil alle, der allerede har brugt online synkroniseringslagringstjenester som Dropbox, Google Drive eller iCloud, også finde sig til rette med pCloud.

Cloud-tjenestens sikkerhed og privatliv

Med hensyn til sikkerhed er pCloud en seriøs og omfattende tjeneste. 256-bit AES-kryptering bruges til dataoverførsel og -lagring.

For at undgå datatab på grund af hardwareproblemer, gemmes data altid i 5 kopier, i mindst tre forskellige centre. Målet er at sikre, at data bevares, selv hvis et datacenter bliver ødelagt.

Som forklaret i vores artikel om sikkerheden ved online opbevaringstjenester, er disse foranstaltninger vigtige, men de garanterer ikke, at andre end dig kan se dine mest følsomme data. pCloud tilbyder dette i form af den betalte mulighed pCloud Crypto.

pCloud Crypto: krypter dine data i skyen

For at sikre, at ingen andre end dig (f.eks. ikke pCloud-medarbejdere eller myndighederne) kan læse dine data, er princippet om privat kryptering afgørende. Det indebærer, at du krypterer dine data på din enhed, før du sender dem til lagringsserverne. Dekrypteringsnøglen forbliver kun i din besiddelse. Data, der er krypteret på denne måde, kan ikke læses, når de er blevet gemt, heller ikke af lagerudbyderen. Kort sagt er det som et digitalt pengeskab, som du alene har nøglen til.

For flere detaljer, læs vores artikel om sikkerheden ved onlineopbevaring.

Dette princip tilbydes ikke af de fleste af pClouds hyppigste konkurrenter (især Dropbox, Google, Apple osv.). Men det er utroligt vigtigt for alle, der ønsker at holde data helt private (fortrolige dokumenter, adgangskoder).

pCloud tilbyder en betalingsmulighed Krypto som lader dig vælge, hvilke filer der skal krypteres.

Princippet bag pCloud-kryptering på klientsiden

Princippet for denne kryptering er enkelt, men uhyre effektivt. Alle følsomme filer er krypteret på din computer. Dette kaldes privat kryp tering eller kryptering på klientsiden. Den version, der sendes og gemmes på pCloud-serverne, er krypteret og ulæselig. Du er den eneste ejer af din dekrypteringsnøgle (kaldet Crypto Pass). Den er aldrig kendt af pCloud. Så selv pCloud har ingen mulighed for at få adgang til dine data i en læsbar form.

På den anden side er du ansvarlig for at opbevare Crypto Pass, for hvis du mister det, vil dine data gå tabt. Ikke engang pCloud kan gøre noget for dig.

Det er en skam, at man skal betale for pCloud Crypto, men det giver brugerne en sjælden grad af frihed. Især kan man vælge, hvilke filer der skal krypteres via indstillingen, og hvilke der ikke skal.

På denne måde bevarer mindre følsomme filer, som du ikke ønsker at inkludere i pCloud Crypto, alle fordelene ved en mindre “privat” tjeneste, der kræver, at data kan læses på serveren: filer kan forhåndsvises online, arkiveres osv.

Priser for pCloud Crypto

PCloud Crypto er prissat som følger:

  • 4,99 for en månedlig betaling.
  • 49,99 for en årlig betaling (17% besparelse sammenlignet med en månedlig betaling).
  • 150 for en livstidsbetaling (dvs. ca. 2,5 års brug med månedlige betalinger eller 3 års brug med årlige betalinger).
  • En gratis 14-dages prøveperiode til at teste tjenesten.

Vores mening om pCloud Crypto

PCloud Crypto er attraktiv, fordi den giver dig mulighed for at nyde fordelene ved privat kryptering uden at lide under nogen af ulemperne.

Privat kryptering, med pCloud som med andre tjenester, begrænser visse nyttige funktioner (såsom forhåndsvisning eller søgning efter filer).

pCloud gør det med sin Crypto-indstilling meget nemt at vælge de filer, der skal krypteres (ved at placere dem i den dedikerede mappe). På den måde kan resten af dine filer nyde godt af bekvemmeligheden ved at bruge en tjeneste uden privat kryptering, mens dine mest følsomme filer forbliver fortrolige.

Hvis du har brug for denne mulighed, skal du ikke tøve med at teste tjenesten gratis i 14 dage og derefter købe livstidsoptionen, hvis du kan.

Online fildeling og samarbejde

Deling af dokumenter på pCloud

pCloud tilbyder en bred vifte af muligheder for at dele dine filer online med andre mennesker (ikke nødvendigvis pCloud-kunder).

  • Deling af en mappe. Du kan give adgang til en mappe på din pCloud-plads og vælge, om modtagerne kun kan se eller også redigere filer.
  • Link til en fil. For en given fil kan du generere et link til denne fil, som giver modtagerne mulighed for at downloade den ønskede fil. Denne funktion viser også antallet af downloads af dine data. Virksomheder kan tilpasse downloadsiden, så den passer til deres behov: farver, billede, titel og beskrivelse.
  • Upload-link. Du kan sende et upload-link til en eller flere modtagere, som så kan uploade og tilføje filer direkte til din pCloud-lagerplads. Denne funktion er meget praktisk, når nogen har brug for at sende dig store filer.

Bemærk, at pCloud også tilbyder en familieopbevaringspakke (med 2 TB plads, der kan deles mellem op til 5 personer). Tilbuddet er beskrevet mere detaljeret i afsnittet Priser og tilbud.

pCloud til samarbejde i skyen

Samarbejdsfunktionerne er ikke pClouds stærke side. Hvis samarbejdsaspekter er din hovedmotivation for at bruge et cloud storage-system, vil pCloud ikke være ideel.

I dette tilfælde anbefaler vi, at du opretter en gratis Google Drive-konto som supplement til din pCloud-plads. Selv om Google Drive er problematisk med hensyn til fortrolighed, er det svært at slå, når det gælder samarbejde.

Multimedieindhold i pCloud

Funktionerne til multimedieindhold er fantastiske. Uanset om det er fotos, videoer eller lydfiler, indeholder pCloud-applikationerne en medieafspiller, der lader dig forhåndsvise og afspille disse dokumenter. Dette gælder også for online-opbevaringsstedet, som kan tilgås fra en webbrowser.

Tilbud og priser på pCloud-opbevaring

Når det kommer til priser, er pCloud godt placeret blandt konkurrenterne. Tjenesten tilbyder rimelige priser sammenlignet med konkurrenterne, især sammenlignet med de mere kendte rivaler som Dropbox og Google Drive.

Det er også den eneste cloud storage-tjeneste , der tilbyderlivstidsplaner. Med disse planer betaler du et engangsbeløb for at bruge pClouds tjenester resten af livet. De nuværende priser for disse abonnementer er attraktive, da de hurtigt tjener sig selv ind (mellem 3 og 4 år afhængigt af abonnementet, ved livstidsbrug).

Hvis du har testet pClouds tjenester og ved, at de opfylder dine behov, er dette en kærkommen mulighed for langsigtede besparelser.

Desuden er der en 10-dages refusionsperiode, hvis du ikke er tilfreds. Så det er nemt at teste pClouds lagerplads i forhold til dine reelle behov.

Vi beklager, at den nul-viden-kryptering, som pCloud tilbyder, er en betalingsmulighed. Men det overlader en masse kontrol til brugeren. Du vælger, hvilke filer der skal krypteres, ved at placere dem i en dedikeret mappe.

Free Cloud – et generøst tilbud med få begrænsninger

Gratispakken giver generøse 10 GB plads, så du kan få en fornemmelse af tjenesten, før du binder dig til en års- eller livstidspakke.

Der er ingen særlige begrænsninger i gratispakken, bortset fra hvor lang tid det tager at få adgang til filer i papirkurven eller gamle versioner af filer. Disse er reduceret fra 30 dage for de betalte pakker til 15 dage for gratispakken.

Adgangskode- og udløbsdatofunktionerne på delingslinks er eksklusive for de betalte pakker.

Premium – billig lagerplads i skyen

Premium-pakken giver 500 GB data, og du kan vælge mellem månedlig, årlig eller livstidsfakturering.

Månedlig fakturering: til 4,99 euro om måneden svarer det til omkring 100 GB pr. investeret euro. Det er mere end 30 % mere end de nærmeste tilbud fra Google Drive og Mega (200 GB til 2,99 €/måned).

Årlig faktur ering: til 49,99 € pr. år er det en besparelse på 17 % sammenlignet med månedlig fakturering over et år.

Livstidsfakturering. Til €200 for en engangsbetaling, der giver dig ret til pCloud-funktioner hele livet, er dette klart den mest attraktive plan på lang sigt. En hurtig beregning viser, at denne plan betaler sig selv hjem på 4 år sammenlignet med et årligt abonnement.

Premium Plus – billig 2TB online-plan

Premium Plus -abonnementet giver 2 TB (eller 2000 GB) data, og man kan vælge mellem månedlig, årlig eller livstidsfakturering.

Månedlig fakturering: til 9,99 € pr. måned svarer det til ca. 200 GB pr. investeret euro (dvs. dobbelt så meget som Premium-pakken). Det er halvdelen af prisen for Dropbox eller Mega for den samme plads, for eksempel.

Årlig faktur ering: til 99,99 € pr. år giver det en besparelse på 17 % sammenlignet med månedlig fakturering over et år.

Livstidsfakturering. Til 400 € for et køb, der giver dig ret til pCloud-tjenester resten af livet. Som med Premium-tilbuddet betaler dette køb sig selv hjem på 4 år sammenlignet med et årligt abonnement.

Custom Plan – 10 TB-plan for livet

Et andet tilbud, kaldet Custom Plan, på 10 TB (dvs. 10.000 GB) er også tilgængeligt med pCloud. I modsætning til de tidligere 500 GB- og 2 TB-tilbud er dette kun tilgængeligt som et livstidstilbud uden månedligt eller årligt abonnement. Så du skal betale en betydelig sum penge for at få adgang til det, men med løfte om forventet rentabilitet på lang sigt.

Livstidsfakturering. 1200 for et køb, der giver dig ret til pCloud-tjenester på livstid med 10 TB plads. Bemærk, at prisen på 1.200 € er en rabat på 80 % i forhold til den faktiske pris på 6.000 €.

pCloud Lifetime: hvad med online lagerplads for livet?

Som vi nævnte ovenfor, er pCloud unik, fordi den tilbyder et valg mellem 500 GB, 2 TB eller 10 TB livstids cloud storage -pakker.

Disse er værd at se nærmere på, fordi de ændrer den måde, vi tænker på onlineopbevaring og betaling.

Vi er vant til at tænke på online lagerplads som en midlertidig tjeneste, der lejes i en begrænset periode. Så abonnementer (månedlige eller årlige) synes at være den mest naturlige form for betaling.

pCloud vender det om ved at give dig mulighed for atkøbe online lagerplads. Det er ikke længere leje, men et engangskøb, som gørlagerpladsen brugbar resten af livet.

Er det rentabelt?

Spørgsmålet om rentabilitet rejser sig: Hvor lang tid tager det at afskrive købet af en pCloud Lifetime online lagerplads?

Som en påmindelse koster pCloud Lifetime-tilbuddet i øjeblikket €200 for 500 GB eller €400 for 2 TB takket være den aktuelle 65%-rabatkampagne. Hvad angår 10 TB plads, er der 80 % rabat på den til en aktuel pris på 1.200 €.

Vi har beregnet afskrivningen i vores artikel om pCloud Lifetime. Her er resultaterne.

PCloud Lifetime-tilbuddet tjener sig selv hjem på 4 år (sammenlignet med et årligt abonnement).

For eksempel vil du efter 4 års brug af livstidslagerpladsen have betalt lige så meget, som du ville have betalt for den samme online lagerplads til den årlige pris. Efter 6 år vil lagerpladsen have kostet halvt så meget som med et månedligt abonnement.

Tilbagebetalingstiden er altså meget kort, når man tænker på, at cloud storage er en tjeneste, som helt sikkert stadig vil være relevant om 5 eller 10 år. Den plads, der tilbydes (500 GB, men især 2 TB og 10 TB), er stor nok til ikke at blive ubrugelig, før købet har betalt sig selv.

Kort sagt er det klart, at den pris, man betaler for et af disse tilbud, vil blive til meget betydelige besparelser efter et par år.

Hvad med 10TB-planen?

Rentabiliteten af 10 TB-planen er sværere at beregne, da den ikke er tilgængelig med et månedligt eller årligt abonnement. På den anden side er det muligt at se, at det koster meget lidt i forhold til den investerede pris pr. TB. Faktisk koster dette tilbud 120 € pr. TB, mens 2 TB-planen til 400 € koster 200 € pr. TB. Prisen pr. terabyte er derfor 40 % lavere for 10 TB-abonnementet.

For et nærmere kig på disse tilbud, se vores artikel dedikeret til pCloud lifetime storage.

pCloud til familien – del lagerplads som en familie

pCloud tilbyder en anden original pakke: en cloud-plads dedikeret til familier. Dette svarer til et valg mellem 2TB eller 10TB lagerplads, som kun er tilgængelig i form af et livstidstilbud til en værdi af €600 for 2TB eller €1.500 for 10TB (livstidsbrug for en enkelt betaling).

Med denne pakke kan op til 5 brugere dele lagerpladsen med følgende funktioner:

  • du styrer fordelingen af lagerplads mellem medlemmerne af din familie,
  • hvert medlem har sin egen private plads (ikke tilgængelig for andre).

Vi beklager, at dette tilbud kun er tilgængeligt gennem et livstidskøb og ikke gennem traditionel månedlig eller årlig fakturering. Det kan afskrække potentielle kunder. Muligheden for en 10-dages refundering i tilfælde af utilfredshed er derfor velkommen.

Bemærk, at det ikke er muligt at konvertere en eksisterende livstidsplan(Premium, Premium Plus eller Custom) til en familieplan.

For mere information, se vores fulde test af pCloud Family.

I juleperioden 2021 tilbyder pCloud en kæmpe kampagne for sin familieopbevaring, der kan deles.

Udtalelse om pCloud-priser

De lagerpladsstørrelser, som pCloud tilbyder, er varierede (10 GB for en gratis konto, 500 GB, 2 TB eller 10 TB for betalingskonti). De er også repræsentative for brugernes behov.

pCloud har en række meget positive funktioner:

  • Forskellige faktureringsplaner: månedlig, årlig eller livstid (en stor fordel ved pCloud i forhold til alle konkurrenterne undtagen Icedrive, som også tilbyder livstidsplaner).
  • En familiepakke, der kan passe perfekt til dine behov, hvis du vil dele og administrere en online lagerplads med andre mennesker (op til 5 brugere i alt).

Det eneste problem med pClouds prispolitik er, at du skal betale for Crypto-indstillingen. Heldigvis er resten af taksterne meget lave for at balancere regningen.

Hvis du har brug for denne mulighed, skal du ikke tøve med at teste tjenesten gratis i 14 dage og derefter købe livstidsoptionen, hvis du kan.

Se pClouds priser

pCloud og dens konkurrenter

pCloud vs Dropbox

Dropbox er en anden seriøs konkurrent til pCloud, når det gælder online lagerplads. Det er stadig en af de mest populære muligheder, som i sin tid demokratiserede cloud-opbevaring. Begge tjenester har et godt ry hos den brede offentlighed, selvom Dropbox er bedre kendt.

I dag mener vi dog, at pCloud er langt foran Dropbox, både hvad angår funktionalitet og pris.

Fordelene ved pCloud

  • Meget lavere priser end Dropbox.
  • PClouds livstidstilbud(fuld anmeldelse af pCloud Lifetime) er simpelthen uovertrufne, når det gælder besparelser på dagens marked for online lagerplads.
  • Med pCloud Crypto, som ikke er gratis, kan du holde visse filer helt fortrolige. Dropbox har ikke en privat krypteringsmulighed som pCloud Crypto.
  • PClouds gratis online lagerplads (op til 15 GB) er bedre end Dropbox’ (kun 2 GB).

Fordelene ved Dropbox

  • Takket være sin store popularitet har Dropbox fordel af bedre integration med visse eksterne værktøjer (f.eks. Microsoft Office).
  • Hastigheden af filoverførsler på Dropbox.

pCloud eller Dropbox: konklusionen

Efter vores mening er pCloud for de fleste mennesker vinderen af denne duel. Med mere omfattende funktioner, herunder den private kryptering, der tilbydes af pCloud Crypto, som giver dig mulighed for at holde visse filer helt beskyttede (selv pCloud vil ikke kunne læse disse filer).

PClouds livstidstilbud gør det også til et førsteklasses valg, som selv Dropbox ikke kan matche: en engangsbetaling for adgang til 500 GB, 2 TB eller 10 TB plads for livet er svært at slå.

pCloud vs Google Drev

Hvordan klarer pCloud sig i forhold til Google Drive, webgiganten, der har taget cloud-opbevaring med storm?

Sammenligningen er den samme som mellem pCloud og Dropbox, da Google Drive har de samme problemer som Dropbox. Google Drev mangler datafortrolighed (alle dine filer kan læses eller scannes af Google), mens pCloud tilbyder Crypto-indstillingen til netop dette formål. Det er også beklageligt, at det kun er pCloud, der tilbyder livstidsopbevaring i skyen, hvilket er ekstremt nemt at betale for og gør, at man ikke behøver et ekstra abonnement hver måned eller hvert år.

Google Drive har på den anden side den fordel, at det er integreret i Googles enorme økosystem (Google Docs, Google Photos osv.). Med hensyn til gratis online lagerplads er de to tjenester på niveau med hinanden og tilbyder op til 15 GB gratis plads.

Fordelene ved pCloud

  • PCloud Lifetime-tilbuddene(fuld anmeldelse af pCloud Lifetime) er simpelthen uovertrufne med hensyn til besparelser på nutidens marked for online lagerplads.
  • Selvom pCloud Crypto ikke er gratis, giver den dig mulighed for at holde visse filer helt fortrolige. Dropbox har ikke en privat krypteringsmulighed som pCloud Crypto.

Fordelene ved Google Drev

  • Integration i Googles økosystem.

pCloud eller Google Drev: konklusionen

alt i alt er pCloud en bedre lagerplads i skyen end pCloud. Især manglen på datafortrolighed (privat kryptering) på Google Drev eliminerer det for alle, der ønsker at gemme følsomme filer.

Google Drev har dog også styrker, som pCloud ikke kan matche, med sin integration med hele Googles økosystem. Heldigvis kan alle disse funktioner udnyttes via Googles gratis 15 GB plads, suppleret med pClouds livstidsplads, som du betaler for, til at gemme størstedelen af dine personlige data.

pCloud vs Sync.com

pCloud og Sync.com er begge blevet store spillere inden for onlineopbevaring, men de er velegnede til forskellige formål.

Fordele ved pCloud

Fordele ved Sync.com

  • Sync.com er billigere på årlige abonnementer, men tilbyder ikke onlineopbevaring for livet som pCloud.
  • Privat kryptering er inkluderet i abonnementet, mens pCloud tilbyder det som en betalt mulighed.

pCloud eller Sync.com: vores mening

Hvis du primært er på udkig efter brugervenlighed eller en langsigtet aftale, så er pCloud førstevalget, især med Lifetime-tilbuddet, som vil spare dig meget på lang sigt (se vores fulde anmeldelse af pCloud Lifetime for detaljer om besparelserne).

Sync.com er et bedre valg, hvis du ønsker et årligt abonnement i stedet for et livstidsabonnement, og især hvis du har brug for total fortrolighed for dine data. Sync.com tilbyder privat kryptering som standard på alle dine filer for at sikre, at kun du kan læse deres indhold. pCloud tilbyder en betalingsmulighed (pCloud Crypto) for et udvalg af dine filer.

Vores mening om pCloud

På trods af tilstedeværelsen af mastodonter som Google og Dropbox på markedet for online lagerplads, har pCloud formået at placere sig i spidsen af feltet.

Hvem er pClouds lagertjeneste til?

pCloud er en ideel løsning for de fleste brugere. Det schweiziske firmas onlineopbevaring udmærker sig på alle evalueringskriterier og tilbyder et uovertruffent kompromis, hvortil kommer et par gode originale ideer(livstidstilbud, plads til familien og selektiv privat kryptering).

Den seriøsitet, hvormed datasikkerheden tages, er et af de mest bemærkelsesværdige aspekter.

Vi sætter også pris på de lave priser og den originale mulighed for at betale for livstidsbrug af tjenesten.

Den eneste svaghed med hensyn til funktionalitet er manglen på samarbejdsværktøjer. At det er svært for flere brugere at arbejde samtidigt på det samme dokument, er ikke altid velegnet til gruppearbejde, især ikke i erhvervslivet.

Heldigvis er onlineværktøjerne til fil- og mappedeling meget omfattende.

Hvad angår prisen, er pCloud helt sikkert en af de billigste cloud-tjenester. For dem, der gerne vil spare penge, er livstidsabonnementet det mest attraktive på markedet, og det betaler sig selv hjem på bare 4 år.

Afslutningsvis er vores mening om pCloud, at det er et sikkert og levedygtigt langsigtet valg for både eksperter og nybegyndere.

Logo de pCloud
★★★★★

FORDELE

  • Kompromisløs sikkerhed
  • Valg af service og data hostet i Europa (Schweiz) eller USA
  • Personlig kryptering, der kan konfigureres
  • 10-dages pengene-tilbage-garanti
  • Forskellige lagerkapaciteter: 500 GB, 2 TB eller 10 TB
  • Gratis 10 GB lagerplads
  • Meget økonomiske livstidspakker (engangsbetaling)

ULEMPER

  • PCloud Crypto personlig kryptering fås mod ekstra betaling
  • Samarbejdsværktøjer, der skal forbedres

Oplev pCloud

Prøv pCloud med 15 GB gratis